MrMiavs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk seçenek olarak termal macunu sürerken fazla kullanıp taşırmış olabilirsin, işlemciyi tamamen saracağı için ısı değerlerinin bu seviyelere çıkması normal.
İkinci seçenek olarak işlemcinin stok fanını kullanıyorsan (AMD Wraith Stealth) bu işlemci için yeterli olacağını düşünmüyorum, bunun yerine kule tipi işlemci soğutucu almanı öneririm.
Üçüncü seçenek olarakta kasanın içinde gelen fanlar yeterli gelmiyor olabilir veya pis oldukları için görevlerini yerine getirmiyor da olabilirler, google amcaya sordum ama kasanın içinde ki fanların marka modellerini söylemedi.

Kule tipi fan almak istersen ID-Cooling SE-224-XT tavsiye ederim.
Kasa fanlarını değiştirmek istersen Arctic P12 PWM PST tavsiye ederim, ister 4 tane alıp hem ön panelde ki fanları hem de arkada ki egzoz fanını değiştirebilirsin, istersen de 1 tane alıp sadece egzoz fanını değiştirebilirsin. Tercih senin.

NOT: Fanları değiştirecek olursan ve daha önce böyle bir tecrüben olmadıysa;
Kule tipi fanı takarken fanın ön kısmı kasanın üstüne doğru bakacak, ön panelde ki fanlar kasanın içine hava çekecek şekilde takılacak, arkada ki egzoz fanı kasa içinde ki havayı dışarıya çekecek şekilde takılacak.
teşekkür ederim daha yeni sürdüğümde bir kez fanı iyi oturtamadığım için çıkarıp tekrar oturttum fanı ve macunu tekrar temizleyip sürmedim bu sıkıntı olur mu? stok fan var şuanda.