SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
malesef günümüz anne babaları, iş hayatı ve sosyal medyada likelamadan cocuklarını bu tür konularda ihmal ediyor.

biz çok şükür bu konularda güzel yetiştirebildik, fakat bu ciddi ilgi ve mesai ister. ayrıca her türlü konuda bizden hiç birşeyi saklamadan gayet özgüvenli ve şeffaf bir şekilde anlatıyor. okuldaki , çeşitli eğitimlerindeki pek çok öğretmen hatasını, arkadaşların uygunsuz davranışlarını bu sayede öğrendik.

ama eminim ki ilgisiz ve cahilce yetiştirilmeden böyle şeyleri anlatamayan pek çok cocuk, ruhu duymayan pek çok anne baba var.

bir de şu var :

bulundugum ülkede cocuk doktorları da çok bilinçli, ben türkiye de hiç bir doktorun çocuga öyle yaklaştıgını görmedim. muayene öncesi bizden izin alıyor, sonracocuga diyor ki " bak buralarına sadece annen baban ve doktora geldiğinde doktorlar dokunabilir" gibi yaklaşıyor. Türkiye'de pek çok cocuk doktoruna gittik pata küte dalıyor çocuga...

yani cocugu, normal yurdum ebeveynini geçin, memleketin doktorları bile bu konularda eğitimsiz ve bilinçsiz malesef
Ne yazık ki bilinç konusunda ufak da olsa bende katkı sağlaması için bir konu açmak istedim. Vaka düzeyleri özellikle artmakta bu yüzden ötürü de bir bilgilendirme olsun diyerekten açtım. Çoğu şey ülkemizde değerini yitirdi. En azından çocuklar geleceğe bilincli duzeyde yetismeli ki vakalar azalabilsin. İlgili katkınız ongorunuz ve konuya yazdiginiz için teşekkür ediyorum.