logobiziz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bildiğim tek dil c# ve sql bu şekilde bir program yaptım kullanıcı mesajlarıı vs süreyi koinleri vs herşeyi formdan ayarlayabiliyor.
ödeme sistemi için o kadar bilgim yok ama lisans sistemi yazabilirim dediğiniz gibi
takıldığım noktalar şu şimdi bu program kripto grup yöneticilerini kapsıyor normal kriptoda alsat yapanları ilgilendirmiyor e haliyle
tahminimce max 100 kripto grubu kuran vardır telegramda. ve programı hangi fiyattan satmalıyım bilmiyorum
telegramda biri ile anlaşmıştım 150 dolar tek seferlik diye 3 hafta oldu adama yazdım programın %60 sı bitti dedim hocam kullandığım borsaya telegram sinyal özelliği geldi dedi saolun ilginiz için dedi baktım gelen şeye bitgete copytrade telegram botu gelmiş
Lisans sistemi yerine bir kredi sistemi yapabilirsiniz , bunun için de ödemeleri coinpayment gibi kripto pos ile alabilir ya da yerel sağlayıcılar destekliyorsa o şekilde alabilirsiniz. Benim sinyal sistemin bir çok borsayı desteklese de borsalara gelen webhook desteği nedeniyle bir çok kişi direkt olarak tradingview ya da telegramdan sinyal göndermeyi tercih ediyor ya da en azından benim gözlemlediğim bu oldu. O nedenle araştırma yapmalısınız fakat bunu da çok zamana yaymadan yapmalısınız çünkü biz araştırma yaparken kimileri geliştiriyor.