Zamanında son derece kapsamlı bir sinyal sistemi sahibi olarak önce sinyali yayınladım abi tamam güzel biz bunu nasıl takip ederiz dendi bota entegre edilebilir hale getirdik. Sonuç 2 yıl sonrasında tüm verilerini şeffaf şekilde paylaştığım halde müşterilerin ilgi göstermemesi sonrasında sistemi kapattım ve mevcut müşterilerim için copy trade hizmeti oluşturarak devam ediyorum.
Şahsi önerilerim;
- Mümkünse uygulama haline getirin ve deneme paketi koyun ( 3 gün ya da 7 gün kişi bu denemeyi kullanabilmek için kredi kartı bilgilerini girsin ve iptal etmezse aylık ya da haftalık ödemeyi çeksin )
- Bir kredi sistemi oluşturun ya da güzel anlaşılır bir reklam yapısı oluşturun
- Mümkünse bir site hazırlayın ve müşteriye kendi ayarlamalarını yapabileceği sınırlı da olsa bir panel verin ( bazı özellikleri kısıtlayın açmak isteyenler paket alsın )
- Tanıtıma ciddi zaman ayırın
bildiğim tek dil c# ve sql bu şekilde bir program yaptım kullanıcı mesajlarıı vs süreyi koinleri vs herşeyi formdan ayarlayabiliyor.
ödeme sistemi için o kadar bilgim yok ama lisans sistemi yazabilirim dediğiniz gibi
takıldığım noktalar şu şimdi bu program kripto grup yöneticilerini kapsıyor normal kriptoda alsat yapanları ilgilendirmiyor e haliyle
tahminimce max 100 kripto grubu kuran vardır telegramda. ve programı hangi fiyattan satmalıyım bilmiyorum
telegramda biri ile anlaşmıştım 150 dolar tek seferlik diye 3 hafta oldu adama yazdım programın %60 sı bitti dedim hocam kullandığım borsaya telegram sinyal özelliği geldi dedi saolun ilginiz için dedi baktım gelen şeye bitgete copytrade telegram botu gelmiş