Tonerli makina ile transfer baskı yapabilirsin , süblimasyona göre daha kaliteli , daha özgürsün , beyaz renk seçeneğin varsa koyu zeminlere de baskı çıkartabilirsin.

Ancak her tonerli makina transfere uygun olmuyor , tonerli cihaza uygun kağıtın tanesi 2019 da 10 lirayı buluyordu , şimdi 5-10 ile çarpmak lazım , süblimasyon buna göre 10 katı daha ucuz. Ufak çaplı gireceğim diyorsan epson şart , profesyonel yapacağım diyorsan elindeki cihazın pek işe yarayacağını da düşünmüyorum , bu iş için oki yazıcılar kullanılır. Oki yazıcıların tonerleri de senin attığın setin 3 katı civarı , yani sürdürülebilir değil , sanayiye geçmen gerekecek o yüzden süblimasyon ile başlayabilirsin.

Bu işin kralı da printec , bu firmayı araştır , videolarını izle , sahipleri çok iyi ve çok ilgililer , üç beşi düşünmeden bu firmayla çalışmanı öneririm , verdikleri destek hizmet muazzam. çok uzun süre bu işi yaptım. Bu arada karışmak bana düşmez ancak şuan en son önereceğim dala girmeyi hedeflemişsiniz , maalesef modası geçti , zamanında güzel işler oluyordu.