Rica ederim hocam. Bunca insana önerdiysek, açılan forumlarda başkaları tarafından da çoğunlukla keenetic öneriliyorsa bir gerekçesi olduğu için. bir kaç kişinin hoşuna gitmemesi ürünlerinin kalitesini değiştirmez. fiyatı diğer markalara göre 2 3 katı olsa fazla abartılıyor denilebilir ama değil. Wifi çekim kalitesi olarak öyle 3-4 katlı apartmanda tek cihazla iş bitirir diyemem. çünkü markanın hiç bir zaman çekim gücü ile bir çıkışı olmadı. standart modemler ve bir tık üstü kıvamında wifi çekimi. ama sorunsuz internet kullanımı ise amaç keeneticin üstüne olduğunu düşünmüyorum. fiberinden adsl sine, rizeden tekirdağa, gigaspeed den türk telekoma kadar her türlü alt yapıda sorunsuz kullanılıyor cihaz (kurulumunu yapıp şahit olduğum). uyumsuzluk vs gibi bir problem hiç bir zaman yaşanmadı. Ağımda toplam 23 cihaz var ve 21 i wifi ile internete çıkıyor. covid zamanında eşimle birlikte evden çalıştık. o dönemde çok fazla modem denedim. keenetice kadar hepsinde sorun yaşıyordum. neredeyse ayda bir güncelleme geliyor cihazlara ve bir sorun yaşarsanız hatta bir talebiniz olursa direk keenetic e iletebiliyorsunuz.
Keenetic telegram gurubu var, isterseniz oradan da bilgi ve kullanıcı yorumlarını alabilirsiniz.
Ben 2 ay önce keenetic carrier aldım. Neden daha önceden almamışım diyorum. Yazılımı ve müşteri hizmetleri açısından çok güzel marka.
yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim keenetic markasını bende çok duydum denemek lazım artık