Konu sahibi arkadaşım çok güzel ve bilinçli şekilde yazmış. Sulandıranlar elbette olacaktır bende çoğu zaman aynı şeyleri düşünüyorum. Bireysel olarak ta yapabileceğimiz şey farkındalığımızı korumak ve zulmü yaymak. Sadece instagramda 1 günlük story paylaşmak değil farkındalık yaratmak. Bireysel olarak bundan sonraki hayatımıza bu şekilde yön verebiliriz. Mesela insanların ırkından bağımsız bir şekilde soykırıma uğrayan, yaşamı ellerinden onursuzca ve soysuzca alınan insanlar için daha iyi bir dünya için üretebiliriz. Kim haklı tartışmalarına girmeden bireysel eylemler toplumsal farkındalık yaratılırsa ciddi oranda etkili olur. Bunlar tabi bir anda ölümlerin kesilmesini engellemez. İsraili destekleyen markaları bilinçli olarak zorunda olmadıkça tüketmeyebilirsin. Dayıların yaptığı gibi sarı ve siyah kolayı dökerek değil. Önce kendimizi sorgulamalıyız, bireysel olarak elimizden bir şey gelmiyorsa ( direk etki yaratacak bir şey gelmiyor) toplumda ve globalde etki yaratacak bilgilendirmeler yapabiliriz. Örneğin çok iyi SEO yapıyorsundur, Google'da israil diye aratıldığında savasadurde.com ilk sırada çıkabilir gibi gibi. Çok iyi grafik tasarlıyorsundur, bunları freepic gibi globalde en çok takip edilen sitelere yüklersin, çok iyi bir webmastersındır babykillerisrael.com u açarsın ve direk NGO lar tarafından kabul görmüş kişi ve kurumlara bağış sistemi hazırlarsın..

Olaya kendi tarafımdan bakıyorum. Beğenmeyebilirsiniz, konu sahibini düşündüklerini dile getirdiği için tebrik ediyorum.