recowery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coşkun Bey'in yazısını okudum ama bana mantıklı gelmedi. Bir arkadaşım var, yıllar önce büyük bir projeye imza attı. Türkiye'nin en büyük sitelerinden biri arkadaşımın projesini satın almak istedi. 2 veya 3. pazarlık aşamasında projesini sattı. Hem de ne kadara biliyor musunuz? Projeden 1 yılda kazanacağı paraya, projesini sattı.

Niye böyle bir şey yaptın dediğimde; "Bana hayal bile edemeyeceğim bir projenin başına geçmemi teklif ettiler ve en iyiler oradaydı, onların arasında olacağım" dedi. Ve uzun süre orada kaldı. Sonra geri döndüğünde şu anda muhtemelen hepimizin bildiği bir sitenin ve firmanın sahibi.

Kıssadan hisse her şey para değil. Paradan daha değerli menfaatler var. Ve aptal olmayan herkesin kabul edebileceği teklifler var. Coşkun Bey'de R10'u bu seviyeye getirecek kadar zeki olduğuna göre, reddedemeyeceği bir teklif elbette var

hocam belki maddiyat degil maneviyattir sebebi. sonucta maddi olarak düşünse elbette mantikli teklife satabilir ama bu platform sayesinde ona saygi duyan, vefa duyan, dua eden vs binlerce insan var.

belki adam en iyilerin arasinda herhangi biri olmak yerine burada, boylesine bir platformun Coskun hocası olmayi tercih ediyor olabilir.

Maddi ya da kariyer olarak daha büyük hırsları yoksa, maddi manevi kendini doyuran böyle bir düzeni bırakmak istemiyor olabilir.

Ben bayramlarda seyranlarda kendimi yerine koyup şunu diyorum mesela, o koca organizasyonlara Coskun Cetin olarak katılmak nasıl bir duygu acaba? diye..

Bu forumdan coskun cetinden cok daha zenginleri çıkıyordur eminim, fakat maneven o kadar doyan birisi daha cikabilir mi sanmam.

Belki o kadar insanin kendisine muhabbet ve iyi duygular beslemesi, o kadar evin gecimine vesile olmasi vs. böyle bir olusumun 1 numarasi olmasi fazlasiyla yetiyordur adama, olamaz mi?