Crocoblock hostingte düşük performans verebilir doğru ancak genel anlamda hostinglerde yüksek performans beklemek çokta doğru değil aslında.
Açıkçası veri çoğaldıkça sistemin performansının düşmesi yine basitçe hosting kaynaklı. Burada elebette yapilabilecek sayısız optimizasyon işlemi olsada temelde yatan nokta ne kadar çok veri varsa sorgu o kadar uzun sürer mantigidir.
Doğrudan arka yüzde çalışan eklentilerin (acf), onyuze etki eden eklentilere göre (crocoblock) performansa etkisi oldukça düşüktür aslında.
Şahsen acf + elementor güzel bir uyumdur
gönül isterki direk vds veya sunucu ile başlayalım

Başlangıç olarak ne yazkki hosting olması gerekiyor. Hostingle işim bir süre görürüm diye düşünüyorum o süre den sonra da vds sonra sunucu şeklin de ilerlerim artık nasip olur ise . Çok fazla alan olmadığı için acf rahatlıkla işimi görecektir diye umut ediyorum ben crocoblock nasıl bir şey pek bilmediğim için sadece okuduklarıma göre hosting de performans düşük olurmuş o yüzden yönelemedim. Bir yan dan da daha ii bir görünüm elde edermiyim acaba diyorum crocoblock ile kararsız kaldım ora da.