webloggi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acf + elementor zaten bunu ücretsiz karşılıyorken, sürekli güncelleme getirmeniz gereken, wordpressin ve PHP nin yeni sürümlerinde her seferinde güncelleme için yeniden işlem saglatmaniz gereken bir çukura girmek çok mantıklı gözükmüyor. Kodla yaparım isterseniz ama dediğim gibi hali hazırda sürekli güncelleme alan eklentilerden vazgecmek ne ekonomik ne de güvenilir gözükmüyor
eklentiden kastım yapacağım sistem için olan eklenti yani ben tek eklenti ile acf de alan ayarlamadan hazır ekelnti isteidğim tüm alanalr mevcut. Yine elementor kullanmaya fazla gerek kalmadan bu eklenti için görünümler var ayrı olarak onu kullanarak da istediğim tarz bir görünüm elde ede biliyorum. Ama içerik doldukça bu eklenti yavaşlayacak bunu biliyorum performans düşecek site de o yüzdne bu eklentiyi kullanmak istemiyorum aslında bunu demek istemiştim eklenti kullanmak istemiyorum diyerek.

Şuan bana mantıklı gelen acf ve elementor ile halletmek. crocoblock ile de yapıla bilir sanırım ama okuduğum kadarı ile crocoblock da iyi bir sonuç için vds gerekeçek biraz hantal kala biliyormuş.