You can do nothing for gazza yani turkcesi
Kocaman hic bisey
Senelerdir bi bitmediniz klavyenin tuslarina basarak gazzenin ortadogunun baska memleketlerin sorunlarini cozmekte ustunuze yok masallah ama gel gorki reel hayatta yanibasinizdaki bir garibanin sorununu cozmuslugunuz yok sosyal medyada cogunuz dunyalari feth ediyorsunuz ama reel de dikili bir agaciniz yok siz gidin starbucks camlarina tas atin veya yere kola Fanta dokun israile karsi yapabileceginiz tek sey markalarinin camlarina tas atmak ve kola dokmek olur baskada hic biseycikler yapamazsiniz mesela yahudiler allahtan adamlar cikipta siz muslumansiniz diye size ilac vermiyorum diyaliz makinesi vermiyorum teknolojiden sizi mahrum birakiyorum demiyor
En basinda yine bu forumda yazmistim israil gazzeyi yerle bir etmeden cikmaz en az 50 bin insan olecek diye aha bu forumda da yazmistim neyse ... 3 bin senedir bir birini oldurup kesiyor dogruyorlar yani yeni degil bosuna yormayin kendinizi ... amca cocuklari olan insanliga hic bir faydasi olmayan araplar ve insanliga en faydali yahudiler icin uzulmeye vakit harcamayin bundan 10 sene 20 sene 30 sene 100 sene 250 sonra yine bir birini vurup oldurecekleri icin en kesin cozum her iki toplumun komple ortadan kaldirilmasi gerekiyor iste o zaman sorun kalmaz.