Bu yazdıklarımı çoğu kimse okumayacak biliyorum (Keşke okuyan ve anlamaya çalışan bişr millet olsak) ama bir kişi bile okusa ve anlasa kafi
Yazılan yorumlara bakıyorum da gerçekten insan olarak yazık,
"Bugün bebekleri öldürmezsek yarın onlar bize savaş açacak",
"Orada tek bir canlı kalmayana kadar devam edeceğiz"
diyen bir zihniyeti nasıl olursa görmezden gelebilirsiniz ve haklı bulabilirsiniz, gerçekten acıyorum
3-5 mal almadık diye onlara hiçbir şey olmaz diyenler bir iki kişinin değil toplum olarak hareket edildiğinde ne olacağını görmüyorlar yada görmek istemiyorlar.
Bu dünya'da yahudinin önemsediği 2 şey vardır.
1. Parası
2. Dini
Siz onların mallarını almayarak bir şey olmaz diye düşünebilirsiniz. AMA ALDIĞINIZ HER İSRAİL MALI bir masum insana mermi olarak gidiyor.
Olayları 7 Ekimden itibaren görmek bir diziyi son sezondan izleyip olanı biteni ters anlamak gibi. Ahkam kesmek yerine yıllardır olanı biten bir okuyun izleyin bir çaba gösterin yarın ateş hanemize geldiğinde mi anlayacaksınız. (Arzu Mevud nedir bir okuyun)
Hele 7 ekimden önce katliam yoktu diyenler var Allah'ım Ya Rabbim bu nasıl bir körlüktür yahu nasıl bir bakıştır sen insanları gözlerini açmalarını nasip et.
Tek bir örnek (İsterseniz ispatları ile onlarca verebilirim)
Yaav arkadaş adamlar inandıkları kitapta, İsrail topraklarında bir kızıl inek ortaya çıkacak ve Mescidi aksa yıkılıp yerine 3. tapınağın inşaa edileceğine inandığı için Amarikada kızıl inek yetiştirip israile getiriyorlar. (Öğrenmek isteyenler araştırabilir) Kendi kendilerine mucize icat etmeye çalışıyorlar
İnandıkları yalan DİN uğruna yapmadıkları kalmadı, Biz insanları görünen gerçeklere inandırmaya çalışıyoruz.
Uzun uzun anlatmak var ama Kulakları olup duymayanlar, Gözleri olup Görmeyenler için ne kadar çabalarsan çabala zor iş kişi önce gerçeği görmeyi istemeli
Bundan sonrası Allah'a, Kur'an'a Peygambere inananlar için.
İsrail'in bu yaptıklarını bir gün yapacağını zaten Kur'an da yazıyor ve yine biz biliyoruz ki tekrar helak olacaklar. O zaman kadar yapmamız gereken onlara destek vermemek (Çünkü şuan elimizden gelen bu)
İnşşallah zamanı gelir, bizde görürüz ve bizi de çağırırlar da gider bizde savaşırız Amin.
@honur; Bu konu ile alakalı benim de yapmak istediklerim var özelden konuşalım ve Konuyu açmışsın çok güzel saçma sapan yorum yapıp konuyu başka yere çekenleri profilinden engelle konuya yazamasınlar sonra tekrar engeli kaldırırsın.