Merhaba arkadaşlar, çok sayıda PK açık ve kapalı YouTube kanalı satışım oldu(50 olmuştur), profilimden ticari geçmişime bakabilirsiniz. İçerikli kanallar satıyorum. Şimdi gelelim konumuza:
Yapay zeka ses ve görüntülerin yayılması ile birlikte artık YouTube üzerinden para kazanmak baya zorlaştı, ancak bazı bakir sektörlerde türedi, yeni bir sektör var, dil bilmenize gerek yok, videolarda seslendirme yok ve rakipler sektörün yeni olmasından dolayı çok çok az, sektör hakkında biraz bilgi vereyim: Bir kediye aksiyon kamerası takıyorsunuz, eviniz, mahalleniz ve bahçeniz uygunsa harika görüntüler ortaya çıkarıyorsunuz, sonra bu görüntüleri eğlenceli bir şekilde kurgulayıp $ kazanıyorsunuz. Aşağıda örnek vereceğim kanal 1 senede nerdeyse 1 milyon abone ve 150 milyon görüntülemeye ulaşmış durumda.
Örnek Kanal:https://www.youtube.com/@RosAdventureCat
Yukarıdaki kanalın birebir klonunu yapmak istiyorum, yeni bir konsept yapmakla uğraşmayacağız, kanallar tutarsa ki çok rakibimiz falan yok, 1000+ $ rahatça kazanılabilir. Şu anda çok izlenen ve aranan video ve kanallar bunlar, gelişigüzel kanalları izlemekten sıkıldı millet. 1-2 ayda yatırımınızı çıkarabilirsiniz.
Benim bulunduğum ev, mahalle, benim yaşam tarzım bu video konseptine çok uygun, kedilerim var, 5 dönüm arazide bahçeli evlerin olduğu bir mahallede yaşıyorum. Forumdan bir kişi ile bu işi yapmak istiyorum, sadece 1 kişi, istediğim bütçe 50.000 ₺ ve ekipmanlar ve kurgu için kullanacağım. İhtiyacım olan kamera ekipmanı
insta360 GO3, bundan 2 tane alacağım ve yaklaşık 500 dolar civarında teki. Daha ucuz Çin versiyonlarını alıp denedim faydası yok!
50k₺ karşılığında para kazanması açık/kapalı bir kanal, 10-30 dakika arasında 50 video ve 20-60 saniye arasında 100 kısa videolu bir kanal edineceksiniz, kanalı siz açıp sonradan PK başvurusuda yapabilirsiniz, bu paragrafı tamamen ilerde bu kanalı alacak ve bu işi yapacak kişi ile aramdaki bir sözleşme niteliğinde yazdım.
Bu konsept milyonlar izleniyor, 1 tane parayı ödeyen müşteriye kanal yapacağım 1 tanede kendime. Amacım ekipmanları bedavaya getirmek. YouTube üzerinde deneyimi olan, para kazanmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler, 17 yıllık bir üyeyim, kesinlikle insanların parasında pulunda gözüm yok, onun için kaç kanal açılacak ne iş yapılacak açıkça yazmaya özen gösterdim. İlgilenen arkadaşlar imzamda WhatsApp hattım var.