İstanbul Merter pahalı hocam. Ucuz olan kısım Güngören Kale Center civarındaki mağazalar uygun.
Belirli dükkanlar önerebilirim isterseniz. Ama yinede 100 ₺ kurtaracak bir durum değil.
Trendyol da satış yapmaktansa Instagram ve kendi alanınızı kurmak daha mantıklı.
Benim gibi Trendyol mağazasını kapatan yüzlerce insan var. Hele ki tişört giyim ise daha zor. İadeler, namussuz müşteriler en büyük sorun.
evet hocam 100 tlnin kurtarması zor çoğu zaten kazansa kazansa sürümden kazanıyor, takipçi atmışlar mesela 5000 bin, mağazada videosunu görenler 100 kişi yani sağlam bütçe de ayırmışlar. Önerilerinizi gönderebilirsiniz memnun olurum
Eşek satıcı görmek isteyen varsa adresi Trendyol hocam, sektörün içinden geçip AliExpresse çevirdiler iyice. Satış yapamaz olduk.
O fiyatlara satan adamların kar oranı yok, zarar oranı hat safa da belli değil.
Kargo barem hesaplamayı bilmez, komisyon hesaplamayı bilmez. Çoğu zannediyor ki 200TL altını müşteri ödüyor, ben kargo parası vermiyorum.
Edit;
Kadın ürünü için Güngören, erkek ürünü için Zeytinburnu.
evet fiyatlar bit pazarı gibi, ama ben başta uygundan gitmek istiyorum fazla bütçemde olmadığı için zaten gelen parayı direkt yine işe yatırıcam, onun dışında instagram shopierde de satışım olur sadece trendyolla başta başlanılmaz diye düşünüyorum, öneri için teşekkürler