resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin sesine biz TÜRKLER yetişmeye çalışıyoruz.
Kanımızda mı var bilmiyorum.

Suriyeye yardım edicez diye suriyeli olduk.
Ülkemiz mülteci kampına döndü yada biz mülteci olduk.

Gazze'ye de kimse yardım etmiyor biz koşalım yardımlarına...
Bizim milletimiz açlıktan ölürken, henüz kahramanmaraş deprem zedelerinin hala ihtiyaçları varken mahvolmuş evleri hala yapılmamışken yüzlerce kardeşimiz vefat etmişken başka milletin bizim ülkemizde o bölgede elinden tuttuğunuz mültecilerin yardım etmesi gerekirken marketleri yağmalayıp elektronik eşyalar çalması gibi durumlar görmüşken. Bunlar hiç bir şekilde düzelmemişken.

Kendi ülkemin elinden tutmayıp, başka ülkenin elinden tutmaya çalışmak zoruma gidiyor.

-Ne mutlu türküm diyene.
Bizde ki merhamet hiç bir ırkta yok çok şükür.
Katılıyorum, kişisel görüşlerimi artniyetli insanlar polemik malzemesi olarak kullanmasın diye yazmıyorum, ancak benzer düşüncelere sahibiz bu kadarını söyleyeyim. Ben devletin yaptığı hataların sorumlusu da değilim. Kendi çocuğum için de endişeliyim evet. Ancak bilmiyorum takip ediyor musunuz yaşananlar insanlık suçu. Şuan ses çıkarmamak Hitler zamanında yaşayıp susmakla aynı şey.
Bakın o gün soykırıma uğrayanlar bugün soykırım yapıyor. Ben insan olarak o gün yaşasam ona da ses çıkarırdım bugün buna da ses çıkarıyorum. Tüm olay bu.
Ülke içi sıkıntılarımızı bir şekilde aşarız, aşacağızda. Ancak bu canlar bir daha gelmeyecek..