Şuradaki yorumların bir kısmı ya cehaletten ya da zulümperverlikten atılmış gibi... Çok garip, çok çok garip... Benim evim yanmadığı sürece mahalle yanarsa yansın kafasını hiçbir zaman anlamadım. Arzı Vedud ve siyonizm hakkında bizzat kendilerinin kabul ettiği amaçlar ve mücadeleyi bilmeyenler Türkiye'nin bir sonraki hedef olacağını da sanırım bilmiyorlar. Klasik "dış minnaklar bize neler yaptı" goy goyu değil anlatmak istediğim. Anne ve babası hatta kendileri yanan çocuklar karşısında "bana ne yeaaa" diyebilmek çok başka bir seviye. Çocuğun ölümünü ırkı ile normalleştiremezsiniz! Diğer Araplar ses çıkarmadı diye Arap olmayı tercih etmemiş bir çocuğun parçalanan bedeni karşısında susmak ve hatta onay vermek bizzat o çocuğun katline ortak olmaktır! Dünyanın neresinde olursa olsun, ister Doğu Türkistan'da ister Gazze'de, masum insanların bilhassa çocukların ölümünü haklı kılacak hiçbir sebep yoktur! Yıllardır işgal altında olan toprakların işgalcisini aklamak kesinlikle aklı başında birinin yapacağı iş değildir. Konuyu açan arkadaş yardım talep etmiş ki helal olsun diyorum. Eğer elinizde bir imkan var ve vicdanınız da bu oluşuma katılmaya teşvik ediyorsa ortak olun. Eğer olamıyorsanız uzay çağında olduğumuzu iddia ettiğimiz şu zamanda çocukların bedenleri üzerinde yorum yapacak kadar kafatasçı bir kisveye bürünmeyin. İnananlar için hatırlatayım; küfür tek millettir!