Araplar hiç bir şey yapmıyorsa bizim yapacak hiç bir şeyimiz yok. İnsan kendi ırkını bir düşünür ya biz burdan Azerbaycan a o kadar destek verdik sırf ırktaş diye. Bu Arapların umrumda değil ilginç bir halk bu araplar
Valla bence Türkiye Cumhuriyeti bugün gidip kurtarsa bütün Filistinlileri bence teşekkür bile etmezler. Gecen İran olaylarinda 20 tane ülkeye teşekkür ettiler bı tek İran reisini bulan Türkiye'ye etmediler
Şahsi olarak dünyaya gelirken ırkımı ben seçmedim, aramızdan seçen olduğunu da düşünmüyorum. Türk oğlu Türk'üm ama Arap'ta olabilirdim, İngiliz'de olabilirdim. Bence ırk meselesini bir kenara bırakıp insanlığa odaklanmak daha doğru.
Not: Fahrettin paşaya yaptıklarını, nasıl lawrance'ın gazına geldiklerini vs iyi biliyorum ve bende bu durum için sinirliyim. Ancak banane araplar ilgilensin diyemiyorum. Vicdanım bunu almıyor.
Bu ölümlerin tek sebebi hamastır.
Gazzede bir abluka vardı ama en azından böyle bir katliam yoktu.7 eylülde hamasın aptalca işi yüzünden onbinlerce masum insan katledildi israil tarafından.
Karşında dünyayı ele geçirmiş katil bir güç var senin neyine saldırmak.
Maalesef bizim yapaağımız hiçbirşey yok.
Karşıda kana susamış bir seri katil var.
Hamas konusu bambaşka bir derya deniz, kimisi mücahit diyor kimisi katil. Bence de yaptıkları akla hayale sığmaz bir a*tallıktı ancak yapılanların israil güdümü ile yapılıp yapılmadığınıda sadece tahmin edebiliriz. Sonuçta yaptıklarını meşrulaştırmak için bahane gerekiyordu. Bildiğim kadarıyla filistinin düzgün bir ordusu dahi yok. Kamuoyu baskısı olmadan bu vahşeti durduramayız.