+9 yıllık youtube kanal tecrübelerimle sayısız para kazanma aktif kanal oluşturup sattım sayısız +50 bin aboneli kanallarla uğraştım şimdi bu tecrübelerimle sizlerin kanalına seo çalışması yapabilirim. Peki ya seo çalışması bize ne kazandırır ?
Tamamen kanalınıza ve kanal kategorinize uygun şekilde yapacağım çalışma sizlerin aranma , önerilme , gösterim sayısında artış ve yükselme sağlamasına yardımcı olmaktadır.
Nasıl bir çalışma yapacaksın ?
Kanalınıza uygun açıklama ve etiketler bölümü için kullanacağınız +2 bin kelimeden oluşan keyword etkili açıklama ve +300 kelimeden oluşan keyword etkili etiket metni vereceğim.
Ayrıca kanalınız için seo puanınızı arttıracak yöntemleri sizlere açıklayacağım.
Çalışma ne kadar sürede tamamlanıyor ?
Çalışma 24 saat içinde tamamlanıp sizlere iletilir.
Çalışma ücreti nedir ?
Ücretlerimiz herkes yararlanması adına minimum seviyede tutulmuştur sabit 250 tl dir
Garanti veriyor musunuz ?
Bu çalışma sizlere izlenme garantisi vermez bizler bot izlenmelerle ilgilenmiyoruz tamamen doğal yükselmeniz için kanalınızı hazırlıyoruz tüm iş sizde bitiyor bu yüzden garanti yoktur.
Sıfır aboneli kanalda yaptığım deneme sonucu ; BİZİ TERCİH EDENLER VE BİRKAÇ REFERANS;
Yeterli olduğunu düşünüyorum 😊 hayırlı günler