NANOTEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kargo firmanı değiştir, sana gelen kargocu yada şubesi işini iyi yapmıyor beliki...
Benim de başıma geliyor bir kere aras kargo laptop ekranı getirdi ekranın anasını s****ler, kutusu bile yırtılmıştı, adam kargoyu getirdiğinde telefonla konuşuyordum kutuyu ters tutmuştu ve elime verdiği gibi kaçıp gitti, doğrulama kod falan almadan fırladı gitti...

kapıyı kapatım masama doğru yürüdüm, ofiste misafirler de var...
kutuyu ters çevirdim...
ne göreyim kutu yırtılmış ezilmiş , ayak izi var birde üzerinde... " aha ekran kırık geetirdiler " dedim açıp ekrana bakınca paramparça olduğunu gördüm, ben delirdim ekran umrumda değil kargocunun bana yaptığı sinir krizi geçirmeme sebep oldu aradım bunu sövdüm nerdesin lan dedim gidip dövecektim, daha 4-5 dk olmuş bgideli adam şehrin diğer ucunda oldugunu söylüyor yalandan...
ben kalktım gitim şubeyi bastım, dedim bu çocugu ö****m ordaki yetkili kadın beni sakinleştirdi, kodu lmadığını sistemde gördü teslimatı iptal etti ve tutanak tutup geri gönderdi
birde öneride bulundu sakın firma sizden teslim alın falan derse kabul etmeyin, kargonuz yolda hasar görmüş gönderici firma ve ordaki şube uğraşsın yoksa size kitlerler dedi
gödneren ******** firmada kutuya kiç koruma koymamış küçük baloncuklu bir streç sarmış kutunun %80 boş salasan içinde parçalanır ekran...

neyse o günden beri o çocuk asla benim kargomu getirmiyor, orda iyi biri var benim adımı yada firma adını görünce o getiriyor kargoyu, ben açıp kontrol ediyorum abi tamamı diyor tamam diyorum öyle gidiyor

siz sunucu gödneriyorsunuz bide, zarar ziyanı geçin zaman ve emeğinizi boşa harcatmaları... telafisi olmuyor maalesef...
Hocam o anı yaşadım resmen