Kendisinin paylaşmış olduğu resmi olduğu gibi bende paylaşıyorum
https://prnt.sc/XeEberwzo7m4
Ben önceki ticarette kendisi kredi kartı ile indirimli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz diye bana yazıyor
Sonraki ticarettede sayıyı artırıp Turkcell almak istiyorum kendiside şuanda Turkcell yok , yurtdışından gelince Turkcell stoğu eklenecek bende bu arada sana bakiye yükleyelim stok oldukça alırsın dendi , benim burda bir talebim yok konuşmalarda görülüyor , kendisi bana iban attı bende kendisine kart ile ödeme yapacağımı ibana şuanda yüklememin mümkün olmadığını söyledim ve olaylar bu şekilde gelişti , zaten kendisi baştan belirtse olaylar bu aşamaya gelmezdi ,özün özü kendisi bana kredi kartı ile ödeme yaparsan indirim olmaz diye bir cümle kullanmadı ki ilk alışverişte indirimli olarak kredi kartı ile sisteme yüklememi kendisi belirtti , hiç bir konuşmamızda sözleşmemizde kredi kartı ile alışverişe indirim yoktur diye bir sözleşme yapılmadı , ben her zaman yapıcı olumlu tarafta oldum diyeceklerim bu kadar .
Sanırım konuda hemfikirsiniz, ilk aşamada indirim sağlanmış siz kart ile ödeme yapmak isteyince firma kırmamış. Sonraki siparişte yine indirim istendiği için havale bilgisi iletilmiş ve fiyat o an için verilmiş. Siz hem günler sonra hem de verilen ödeme yolunun haricinde ödeme yapmışsınız. Burada firmanın bir hatası görünmüyor, aksine belirttiği üzere siz borçlu durumdasınız. Hakkınızı yasal yollarla arayabilirsiniz, konu kapatılmıştır.