Yaklaşık 5 yılı aşkın süredir akıllı kontrat geliştirme ve bağlantılı web sitelerini geliştirme üzerine çalışıyorum. Mevcut durumda ERC721 - ERC1151, ERC20 gibi akıllı kontrat standartlarının tümünü kullanma ve bunlarla ilgili akıllı kontrat yazıp deploy etme şansım oldu. Zaten BEP20 vs gibi diğer standartların tümü ETH tabanlı ağlarda ERC olduğu için birçok farklı standardı da tecrübe ettim ancak genelini söylemek daha doğru olur diye düşünüyorum. Bununla beraber ReactJS framework kullanarak akıllı kontratların web siteleri ile olan bağlantılarının kontrolünü ve çalışmasını gerçekleştirdim. Burada gerek kontrat zaman kilitleme fonksiyonları, gerek kontrat üzerinde tanımlanan fonksiyonların owner tarafından kontrolü gibi birçok konuda da deploy eden kişinin adresine bağıntılı connect olduğunda açılan paneller oluşturdum. Blockchain tabanında zaten kati suretle backend kullanmıyorum zorunda kalmadıkça. Sebebi de cüzdan aracılığı ile tüm güvenlik önemlerini alarak bu şekilde bir yönetim paneli oluşturmak. Bunun yanı sıra ConnectWallet kullanarak tüm cüzdanların akıllı kontrat ile bağlantı kurmasını sağlıyorum. Bu sebepten X cüzdan Y cüzdan şeklinde değil tüm cüzdanların, istersek opsiyonları değiştirerek kullanımını sağlıyorum. Web sitelerini ReactJS ile geliştirdiğimden dolayı web sitesinin hostinglerini de maliyet dostu platformlar önererek ilerliyorum. Bununla beraber kontrotları da son derecede düzgün bir şekilde yazarak gas fee ücretlerini en aza indirmeye çalışıyorum ve gereksiz kullanımları engelleyecek iç sistemler tasarlıyorum.