Ben bu fikri pek beğenmedim , sonuçta herkesin sattığı icerik ve hitap ettiği kitle farklı , en basitinden eski kurulum hesap satan biri max ne kadar yüksek fiyata satabilir ki onu. Kendi adıma konuşacak olursam swap işlemi yapıyorum, bu satışlar ve ya islemler hiç bir zaman 2K üzeri bir fiyata olmayacak. Şahsi düşüncem bece forumdaki güvenilirlik meselesini yaptığı ticaret fiyatı ile ölçmek hiç mantıklı değil.

En basitinden şöyle bir örnek vereyim , adamın R10 da 100+ ticareti var , mesajıma 3 gün sonra bakıyor. İşlemi yapıyoruz, trade i geçmiyor. İşlem yaparken her mesaja 30dk ara ile bakıyor.

Tabi gene diyorum şahsi düşüncem , insanların güvenilirliğini ve ticaret ahlakını fiyata ve ya trade puanına bakarak yapılmaması gerekiyor.

randomsoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, öncelikle öneriniz hoşuma gitti fakat R10'da kimse kimlik onayı olmadan gezinemez bundan dolayı isterse 500Bin lik bir dolandırıcılık olayına karışsın. Kimlik bilgileri savcılıkla paylaşılır. Günümüz siber dolandırıcılık olayları 2016 sistemi ile çalışmıyor. Şuan teknoloji, banka ve kripto alanındaki firmalar btdk'dan habersiz iş yapamıyorlar. Ama tabi ki R10'da ki güven ortamını ve tedbirleri sevsem de daha güvenli olmasının zararı çıkmaz bundan dolayı fikrinize katılıyorum.
Kimlik onayı meselesi pek de önemli değil artık bir *********** için , bütün ülke datalari telegram discord gibi ortamlarda ücretsiz şekilde bulunup elde edilebiliyor.

Onu geçtim, bu işle uğraşan adamlar için aslında yeni hesap açma ihtiyacı da yok , log kaydı satan bir çok satıcı var , R10 hesabında iki faktörlü kimlik doğrulaması olmadığı sürece hesabınıza anlık giriş yapıp sizin haberiniz olmadan birini dolandirabilirler.