Bu konuyu açıp açmama arasında kararsız kaldım, amacım kimseyi zan altında bırakmak değil ama kendi içinde olan rahatsızlığı dile getirmek istiyorum ve bir çözüm önerisi ile geldim. Ticaret puanı için konu açanlar bildiğiniz gibi 100'er liradan ticaret gerçekleştirip 5 ticaret puanı, dilerse daha fazlasına ulaşıp gelecekte güven sağlaması amacıyla... gelecekte eğer büyük bir şey satacaksa güven vermelidir. (gerçekte var olmayan bir şeyi 50 100k vurgun yapabillir... belki de vurgun yapanlar bu şekilde ilk başta bir yol izliyordur, o kişilerin geçmişlerini incelemek gerek, bu vurgunlar ne sayesindeydi... bu kazandığı ticaret sayısı ile) .

Dediğim gibi kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum, kimseye de bir atıfta bulunmak istemiyorum benim endişem gelecekte yaşabilecek kötü olayları engellemektir. Yani ticaret puanı verirken keşke ticaret puanınaa göre renkler olsa, bu sayede ticaret yapacağımız kişinin geçmişte ne kadarlık ticareti olmuş, buna göre güven ölçümü yapabiliriz. Sayın admin @Coşkun Çetin; hocam İşte önerim:

Normalde profilimiz bu şekilde: