Merhaba, bir sorum olacaktı
Bir insan beleş paraya neden hayır der ki?
Saatlerce çalışıp kendimizi iş verene günümüzü tam tamina 10 saatimi 700₺'e satıyoruz.
Ama ya işte şurda veya başka yerde 100 TL kazanma fırsatı var önünde yani tiklayacak ona üşeniyor
Yaw senin kendini sattığın zamanın 1 saati o 100₺
Sadece örnek veriyorum mantığı anlayın diye
İnsanlar doymuş mu yoksa afedersiniz ama afallamaya mı baslamislar mı anlayamadim
Yani bu ekonomide para nerdeyse cabalayip kazanmak gerekirken adam kazanacağı 100 lirayı bile küçük görüp haa bu elimi yoruyor diyip oynamıyor veya yapmıyor, kazanmıyor
Bir ise para yatırmadan para bekliyorsanız saldırın abicim, beleş para elbet tükenir ama ilk senin tüketmen lazım
Geçen okx borsası davet ettiğin her kullanıcı için 250₺ sana ve davet ettiğin kişiye idi, Türkler borsanın yüzüne bile bakmadı, sonra bazı kişiler(paraya ihtiyacı olanlar veya akbabalar) akrabalarını kasınca trend oldu kısa süreli vb
Ben para kazansam süper olur ama kaybetsem'de sıkıntı olmaz çünkü para yatirmadigim bir iş
18 tane oyun var, borsada listelense 5 tanesi 100$'er kazansam ne kaybederim ki?( Hedefim hepsinden 6k$)
Günde 2 defa giriyorum, her bir oyuna 10 dk bile ayırmıyorum TV izlerken tıklıyorum ekrana
Son resimdeki oyunlar 1 dk mı bile almıyor sadece girip claim tuşuna basıyorum.
1'er dk desek : 6dk
İlk resimdekiler ise ekrana tıklayıp Kasım yapılıyor(3 tanesi claim tuşuna basılan oyundan karışmış)
5'er dk desek : 60 dk
Günde TV izleyerek oynadığımız sayarsak kaybedilen süre 66dk
Diyelim ki kazandık kazanılan tutar
6000$ dedik(düzenli girip oyunlarda geliştirmeleri yapıp coin topladığında)
Bugünden itibaren 2 ay süre ile topladık diyelim Günde 2 defa girdiğimizi sayalım, sabah akşam.
1 gün: 132 dakika oyun oynarak harcayacağız
60 gün: 7920 dakika yapar
Asgari ücret 17000 desek
Patron size bu oyunlara harcadığınız 2 ay her gün 3 saat sürenin mesaini verse 10000 TL yapıyor.
Bu oyunların geliri ise 198 bin yapar
Eğer ki sağlam kasım yaparsanız, para kazanmak fırsat.