Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdaki arkadaşları bazen anlamıyorum. Konu açan arkadaşı da suçlamıyorum ama belki masum değil? olay sizin başınıza geldiğini düşünün biraz empati kurun arkadaşlar. Hemen vur abalıya moduna geçmişsiniz. Biri engelle diyor biri salla diyor gerçekten ayıp. Karşı taraf uyanıklık yapıyorsa da bu işler hukuki olarak ilerleyecek. Aynı şeyler başınıza gelse ve ayıplı mal alsanız 50 defa konu açarsınız canım yandı diye. Karşı tarafı dinlemeden asıp kesmişsiniz yine.

bu arkadaşımıza yapılmış mesela? Alırken baksaydın mı demek lazım? bastırmışlar ek katkı ile 1 ay sonra ortaya çıkacaktı belki!
Hocam iyi bir noktaya dikkat çektiniz tabii ama ilk konuyu da bayağı takip ettiğim için yorum yapıyorum.
Alıcı arkadaş kendisi ile beraber "arabadan iyi anlayan al-satçı" arkadaşlarıyla birlikte bakmış arabaya. O al-satçılar seni beni suya götürür de susuz getirir
Ayrıyeten de bikaç yerde farklı ustalara göstermişler arabayı. Aldıkları araç da 20 yaşında ve Palio. Aldıktan bikaç gün sonra bunlar yaşansa haklı olabilirsiniz ama 1 ay içerisinde nasıl kullandılar, dağa bayıra mı vurdular, motoru yağsız susuz mu bıraktılar, kimse bilemez bunları.