Hocam lafa yatırım tavsiye değildir cümlesi ile başlamak istemem ama riske atacak ben bu parayı unuturum diyeceğin hisse olmazsa uzun vadede maalesef kazanç olmaz tabi biraz zamanı geçti ama çok geç degil
arkadaşın dediği gibi isbank isctr c hissesi tanesi 15,67 lira şimdi ama 3 yıl yada 5 yıl sonra tanesi 500,00 tl yada 500,000,00 tl olacağını bilemeyiz o yüzden üzülmeyecen miktarlarda bu hisseden fazla fazla ucuzdan alırsan ileride fazla zarar edeceğini düşünmüyorum tabi riskli bir iş anlık al sat gibi kar bekleme ama hisse azalınca almaya bak bende yeni başladım isctr c hissesi almaya toplamaya ucuzdan 15 tl olduğu için bol bol imkan dahilinde alıyorum ha hiç anlamıyorum diyorsan yatırım fonları var ben bütün fonları sattım sabancı holding sas kodlu yatırım fonu aldım onu da alabilirsinz tane fiyatı 1 tl yada temettü veren hisseler var bazıların elindeki hissenin % 10 verir yılda bazıları da daha düşük tabi o oradan temettü zamanları fiyatı da düşer aşağıya onu dikkate almanı tavsiye ederim tradingView detaylı inceleyebilirsin tefas da bakabilirsin devletin resmi kurumu tamamen bütçeye dayalı al unut mantığıyla üzülmeyecek sağlam firmların hisselerini alırsan bugün tatmin edecek kazandırmasada uzun vadede kazandırır elbet enflasyon karşında para pul olmamış olur