LUNART adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar kardeşim bugün 2-3 saat önce iş yerinde garanti bankasının mobil bankasından faiz hesaplaması yapıp çıktıktan sonra 0537'li bir numara arıyor garanti bankasından böyle böyle bir işlem yaptığınızı görüntülüyorum vs diye birşeyler söylüyor o sırada kardeşim de öyle bir işlem yaptığı için banka olduğuna inanıyor. Sonrasında garanti bankasından kardeşimin adına 80.000 ve 70.000 kredi çekiliyor anında onaylanıyor. (ASLA ONAY İÇİN ARAMADILAR NORMALDE 1000 TL KREDİ KARTI LİMİTİ İÇİN 4-5 KERE ARARLAR)
Sonrasında bu parayı yine kardeşimin akbank hesabına aktarıyor *********** sonrasında oradanda kendi hesabına 2 parça olarak toplamda 150.000 eft yapıyor.
Hemen bu işlemden sonra bankayı aradı kardeşimin hesabına bloke koydular karşıya ne yaptılar bilmiyorum şu an karakolda ifade veriyor.

Bu durumda ne yapabiliriz asgari ücretle çalışyıro aylık ödemesi parayı alamazsak 23 24 bin civarı olacak sanırım imkanı yok ödeyemeyiz.
bir kaç yere sorduğumda bankanın yeterli güvenlik önlemi almamasından dolayı banka sorumludur diyorlar doğrumu bilmiyorum.
Fakat doğruysa nasıl hızlıca çözebiliriz bu durumu lütfen yardımcı olacak bir arkadaş var mı? Daha öncesinde bud urumu yaşamız ve parasını kurtarmış kişilerin yardımına ihtiyacımız var.
Saatlerdir gözyaşı sel oldu kardeşimin duramıyor ayakta .

YUKARDA YAZDIĞIM MESAJDA EKSİK VS VARSA YAZARSANIZ HEMEN CEVAPLARIM ŞU AN ÇOK KÖTÜ DURUMDA OLDUĞUMUZ İÇİN ZOR YAZIYORUM.
tam olarak olayı anlamadım ne diye sizden bu parayı istiyor onu anlamadım ?