Merhaba arkadaşlar,
Kimseye ne bir kötülüğüm var ne de her hangi bir durum da ve de koşulda arsızlığım var. Anlamıyorum..
Beni neden engelleyesiniz ki? Bu tarz hâl ve hareketlerin dahi alışkanlık haline gelmesinin tek bir öğretici yanı var : Basit olayları dahi anladığım, alışkanlık yapma ihtimali var insanın..
Yine de neyse ne, engellediğini teyit etmeden doğrudan konuya dalıp, bir den fazla satır yazdıktan sonra bir bakıyorum : (Mgesaj gönderimi yapılamaz...)
Anladığım.... Beni engellemiş, profile giremiyorum.
Tamam ama neden ve ne amaç ile kullanıcı karşıma çıkıyor. Ben kimseyi engellemiyorum, o yüzden mi acaba?
Engellediklerim mi karşıma çıkmıyor?
Peki eğer öyle ise engellemiş olan bir kullanıcıyı ben nasıl profiline girmeden engelleyebilirim?
Zannedersem o profil de bir yer de engel alanında > kullanıcı ismini yazınca oluyordu... Ama bu çare değil ise uğraşmak istemiyorum, gerek yok...
Zaten neden ve ne için engelledikleri de belli değil..
Bakın arkadaşlar, dile getiriyorum : Kusuruma bakmayın.... Yanlışlarınızı eleştirmek hakkım.. İnsanları zan altında bırakarak zaten beleş olan durumları ücreti ile satmanızı eleştiririm, yorumlar da bana zıt olan bir kavramı eleştiririm..
Ancak sahiden diyorum.. Mümkün olduğu kadar Âdâbı ile eleştiririm. Hadsizce değil... Kimi zaman insanı kısmen ya da doğrudan kötü etkileyecek kelimeler kullanma ihtimalim var, o o anki durum odaklı devam ediyor maalesef. Mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum.. Zaman ilerledikçe gelişiyorum, herkes öyle.. Her şeyi dar bir perspektif ile görmeyi bırakın, geniş açı bakın, at gözlükleri tek odaklı devam eder.. Çıkarın ve geniş devam edin.... Herkes için en hayırlısı bu zannediyorum..
Hah! Eleştirdiğim kullanıcılar anlayış açısından sakat ise.. Onların düşüncelerine odaklı giderim ve konuyu kapatırım.. Bunun kimse farkında olmaz, şayet o, o an ki kullanıcıyı desteklediğimi ve de geri vites yaptığımı zanneder, gönlü rahat olur. Ama ben öyle olmasını istediğim için öyle olur..
Şayet karşı taraf anlayışlı ise sükûnetle devam ederim ve de tatlıya bağlarım.
R10'da hepimiz bir Aile değil miyiz? İlla ki sakat insanlar çıkacak, ancak onlar azınlık ve de tek tük, diğerleri hepten mükemmel insanlar...
Konu içerisinde konu gibi oldu ama, yine de içimi dökeyim dediydim.. Asıl konu....
Engelleyen kullanıcıların konularını görmemek gibi bir ihtimal var mıdır?
Teşekkür ederim şimdi den...