Aktimur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 iş günü içinde dönüş alınacağı söyleniyor. Dönüşler çok geç oluyor. Belirtilen tüm formları doldurup gönderdik. Bildiğim kadarıyla herhangi bir telefon almadık. Şimdiye kadar şu eksik diye bir telefon yada mail almadık.

Apple hesabını bireysel olarak x kişisinin üstüne aldık. Sonra y kişisi şirket kurdu. x kişisi kurucu ortak ama şirketleşme sürecinin içinde değil.

Ek Olarak:

"We need additional information to verify your Digital Services Act submission.

We provide support in English, Brazilian Portuguese, French, German, Italian, Spanish, Japanese, Korean, and Chinese. Because the document you provided isn't in one of the languages we mentioned, please provide English translations of your documents.

If you don’t provide certified English translations of your documents, you agree to bear all liability as a result of translation errors or inaccuracies performed by Apple or other third parties."
Evet hocam ingilizce olarak resmi tüm evrakları iletmelisiniz.

Bu arada geç dönemleri normal biz de bu şekilde şahıstan şirkete geçiş yaptık işlemler uzun sürüyor ne yazık ki.