Modal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin en önemli kısmı ADS yani reklam kısmı yoksa site açtım sipariş gelsin olamaz çünkü sizi kimse görmez bilemez pazaryerlerinin avantajı bu
Yorumunuz için teşekkür ederim, tabi ki hem ücretli reklamlar hem de sosyal medya ile desteklenmesi gerekecektir, dikkate alacağım


voyager adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyanın en güzel web sitesi olsa bile nafile. Negatiflik basmak değil amacım kardeşim. Ama sen bunu deneyen 999.999 uncu kişisin muhtemelen. Milyonların yatırıldığı projeler bile baş edemiyor artık e-ticaret pastasıyla. Amacın ticaret yapmaksa büyük pazaryerlerinde satış yapacaksın mecburen. Komisyon vereceksin çaren yok. Artık sosyal ağlardan da o kadar satış yapılmıyor güven ortamı kalmadığı için. Yok amacın ticaret değil dijital platform yaratmaksa milyonların yoksa inan bana sadece kendini avutursun.
NOT: Büyük bir markanın globbal pazaryeri sisteminde yazılım yöneticiğilini yaptım. İnan bana hikaye artık godomanları geçmeyi bırak yanlarına yaklaşmak bile çok büyük paralar istiyor.
Görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Tabi ki sadece olumlu yorumlar gelmesini beklemiyorum, aksine olumsuz yorumlar da görmek isterim ki balıklama dalıp daha sonra hüsrana uğramak istemem. Aslında niyetim yalnızca site üzerinden satış değil, site üzerinden başlayarak pazaryerleri ve sosyal medya ile destekleyerek bir iş kurabilmeyi hedefliyorum. Bunları yapmak için milyon bütçem maalesef yok, bu sebeple her türlü öneriyi dinlemek ve süzgeçten geçirmek benim içi faydalı olacaktır.