MKH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sol kolumda dünya haritası ve üstüne özel istek semboller var. 3 yıl oldu hala ilk günkü gibi canlı ve hiç pişman olmadım, her baktığımda iyi ki yaptırmışım diyorum. Önemli olan gerçekten istediğin bir şey yaptırman ve yapan kişinin kaliteli bir çalışma yapması.
Hem kailteli olması hem de sizi iyi hissettirmesi önemli o zaman ? Anladım.

che14 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
calistigim yerde ferdi diye bir abi vardi, kollari sirti vesaire boyle dovmeli sakalli bir tip.
bi gun konu acildi iste sordum abi pismanmisin diye "pismanim" dedi, neden abi dedim.
"dovmelerim aslinda cok guzel ve her biri benim icin anlami olan dovmeler, ama insan her gun ayni seye baktikca bir sure sonra ilk baktigi gibi bakmaz.
seninde aklinda dovme yapma falan varsa once yaptiracagin seyi duvar kagidin yap ve her dakika ac bak.
eger o resim birkac hafta/ay sonra hala ilk baktigin gibi hisettiriyorsa o zaman yaptir, ama sana tavsiyem dovmeni gunluk hayatinda surekli goremeyecegin yerlere yaptir bacak sirt gibi."
o gun bu gundur her dovme yapma hevesim geldiginde ferdi abimin bu sozu aklima gelir, kendisine selam olsun..
Yani insan neyi seçerse seçsin bugün iyi hissetme ihtimali olsa bile yarın birgün pişman olma ihtimali de hayli yüksek olabiliyor bence.

DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız arkadaşımın isminin baş harfi kalp hizasında yapılı
Onun haricinde karşıyım
Sevgi kökenli nadir bir tercih gibi olmuş 😉

Tevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sol kolumun içinde Gazi Mustafa Kemal imzası var. 12 yıl önce yaptırdım.
Saygılar sonsuz 🙂

Erc_Orc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sol kolumda var.
Neden sağ değil sol mesela ?