İşini en iyi yapan kişi fiyatını kendi belirler hocam 5-8 bin liraya ben mutfak alışverişi yapıyorum artık bence biraz fiyat rakam bakmak yerine iş kalitesine bakabilirsiniz
firma ariyorsaniz o butceleri saglamaniz lazim yoksa bireysel calisan yazilim gelistiricilerine yonelin
o bütçeye freelance bile bulamazsın hocam
5000 TL'ye web sitesi mi ?
bireysel çalışanlar 10dan aşağı site yapmıyor, firmalar nasıl 5-8lik teklif versin.
Bir kişinin 5 günde yediği yemek + yol + skgyı 2K'yı geçiyor neredeyse.
Firmalardan teklif almayı planlıyorsanız, size sürekli destek verecek yazılımcıları istihdam edebilmeleri için belirli maaşları göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Bu maaşlar minimum 50.000 TL’den başlamaktadır. 50.000 TL maaş alan bir çalışan genellikle 0-2 yıl deneyime sahip olur. Ancak, verilen işi ne kadar etkin bir şekilde yapabileceği ayrı bir konu. Şirketimiz için işi bilen adaylar aradığımızda, deneyimli aday bulmakta zorlanıyoruz. Kıdemli bir yazılım uzmanı ortalama 70.000 TL maaş almaktadır. İşverene maliyetin yaklaşık iki katı olduğunu düşünecek olursak firma ayrıca çalışan maliyetlerinden kar elde etmesi gerekiyor. %50 kazanç elde edilmesi durumunda, size verecekleri teklif aylık 200.000 TL’yi geçecektir. Hadi biraz daha kıssak 150.000 TL olacaktır.
Bu mantık doğrultusunda değerlendirmenizi rica ederim. Yanlışım varsa yazılım şirketi sahibi arkadaşlar düzeltebilirler.
https://www.kariyer.net/pozisyonlar/yazilim+uzmani/maas https://www.kariyer.net/pozisyonlar/...im+uzmani/maas
konu biraz yanlış anlaşılmış düzeltmek isterim bahsettiğimiz olay bu günlerde değil daha öncesinde oldu ve basit kurumsal bir Wordpress siteydi oradaki rakamlar bir nevi örnek amaçlı olarak belirttiğimiz bir şey yani piyasada ortalama 40 50 bine yapılan işe kalkıp 200 300 bin denmemesini istiyoruz. Elbette herkesin kendi emeğinin ücreti harici olarak ben firmada ki çalışanları işe almıyorum sadece elimize gelen iş fırsatlarını mevcut firma ile paylaşıp aradan ufak komisyon alıp ek kazanç elde etmek amacımız yani proje bazlı olarak çalışılacak