Günaydın R10 hayırlı sabahlar.
Elimden geldiğince kısa tutucam kimsenin vaktini almıyayım.
Dün akşam saatlerinde aracımın dörtlüleri yanık bir şekilde beklerken motorlu bir genç kardeşimiz arabaya çarptı. Hızı 30-40-50Km arasındaydı.
Aracın arka sol kaput bölgesi , sol stop camı , sol arka çamurluk kısmına zarar verdi.
Daha önce bir kaza yaşamadım ve bu konuda tecrübesizim.
Yaptıklarım ; Önce genç kardeşimize birşeyin varmı diye sordum , ardından kendi aracım ve onun motorunun resmini çektim , onun ehliyeti ve ruhsatının resmini çektim.
Kendisine paran varmı diye sorduğumda yok dedi bende polisi aradım doğal olarak gelsinler işlem tutsunlar diye ama bizde manevi zarar olmadığı maddi zarar olduğu için çok kaza varmış gelmesi 4 saat sürermiş her neyse.
Yoldaki trafik polisinden kaza tutanağı aldık o anın şoku ile ne kadar doğru doldurduk bilmiyorum ama tutanağımızı doldurduk kardeşimizde sigorta yoktu ve kendisinin bana teklifi :
Benim tanıdık kaportacı var ona götürelim 2 saatte halleder , yaptırırım dedi sonrada tutanağı yırtar atarız.
Ama benim aklıma takılan şu araç pahalı bir araç değil ama hatasızdı sonuçta ve arka tarafta artık lokal boya ve işlem görmüş olucak ve biliyorsunuzki milletimiz ufak şeylerden kırmayı severler. Yani aracımda bir değer kaybı olucak. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
Okuyan herkese ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Gününüz güzel ve sağlıklı geçsin bol kazançlar.