ibrahimozell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütün FENERBAHÇELİLER bu senenin şampiyonu olduğumuzu biliyor biz öylesine değil ölesiye Fenerbahçeliyiz 99 puan topla 99 gol at ama olama ALLAH büyük bu devran döndüğünde biz daha çok sevineceğiz.

https://x.com/AdnanAybaba_tv/status/1794795792781455783

Bence alinin söylediklerini fazla ciddiye alıyorsunuz. Bu kişi gs de olsa 5 ayda gönderirdik. 5 yılda hiç kupa alamamış başkanı indiremiyorsunuz. Anlamıyorum bazen kendimi fblilerin yerine koyup soruyorum, hiç düşünmüyor musunuz? Bu kişi sürekli insanları kin, nefrete sürüklüyor. Ne yapmak istiyor diye düşünüyor insan ama bence kendi de ne yaptığını bilmiyor. Şuursuz biri olduğunu düşünüyorum. Kelimelerle uyutuyor sizi, ilk geldiğinde dediklerine bakın bir de şimdi, bence bu adamın tek istediği taht sevdalılığı, tanrı psikolojisi olduğunu düşünüyorum. Başarısız olduğu için kendisini böyle hatırlatmak istemiyor. Koca fbyi fırıldağa çevirmiş, elinde oynatıyor.
Anlamadığım bir diğer konu, bir kısmınız gidip aziz yıldırıma destek veriyor. Bu da çok enteresan bir durum, bu adamı o kadar uğraştınız göndermek için şimdi bazılarınız geri gelsin diye destekliyor. Başka adam mı bulamadınız. Ben anlayamıyorum sizi.