2013 ten beri amerikadayim youtube da sacma sapan videolar yayinlayip insanlari kandiriyorlar kesinlikle uzaktan yakindan alakasi yok kisisel hic tartismalara girmeden yaziyorum sinirdan gecenlere bond kefalet olayi var neyse hepsini gectim 15 20 bin $ Ile hersey hallolsaydi 10 tane tanidigimi getirirdim bu is icin 60 bin $ para lazim tek tek saymayacagim vaktim yok ... mesele bir yerlere gitmekte degil mesele gidince kalabilmek ... 2 bin $ parayla arabaya ancak motor taktirirsiniz burada coronadan once evet mumkundu simdi o paraya ancak arabaya motor taktirirsiniz geldiginizde cebinizde paraniz olacak elinizde cok cok cok COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK iyi meslekler yoksa sakin hayaller alemine dalmayin .... bir cok arkadasimiz oraya bi varayimda yemek dagitir para kazanirim diyerek geliyor perisan olup sokaklarda kaliyor sonra her gun facebook gruplarinda goruyoruz ac kaldim sokakta kaldim is bulamadim deyip coguda geri gidiyor harcadigi paralar bosa gidiyor .... yemek dagitarak falan olacak isler degil masraflara paraniz anca yeter bazen yetmez bile ne geregi var onca rezillige kesinlikle yasal gelin iltica yapacaksaniz yine yapin ama planli bir sekilde gelin en onemlisi cok iyi meslekleriniz yoksa amerikada is bulma sansiniz inanin cok dusuk ekonomik kriz heryerde oldugu gibi burada da var ama elinizde guzel meslekler varsa ornegin kaportaci boyacisinizdir veya aranan kisi iseniz isiniz kolay ben her zaman demisimdir aranan kisi degilseniz arayan kisi olursunuz perisan olursunuz 15 20 bin $ ile olacak is degil bu arkadaslar ... Ben 2013 te cebimde 40 $ parayla geldim ama sartlar cok degisti hersey guzeldi arti 4 tane meslegim vardi asci donerci kuafor ve kaportaciydim varsa boyle meslekleriniz amerikada at oynatirsiniz meslekler harici cebinizde ciddi paralar yoksa sakin yurt disi hayali kurmayin ben olumlu positive birisiyim ve her gun soydaslarimin yurttaslarimin perisan msjlarini gormekten uzuluyorum ... bol sans.