Yaklaşık 1.5-2 yıl önce keşfettiğim bir indikatör vardı, wunderbit adında 3commas tarzı bot oluşturabildiğiniz bir site aracılığıyla robota bağlamıştım ve haftalık aylık bazda kasam en az 1.5x yapıyordu, sonrasında sitenin verdiği bir hata, ters işlem ve param likit olmuştu. O gün bu gündür "ilk fırsatını bulduğum anda tekrar deneyeceğim" demiştim. Çok az kaldı, 2 ay sonra tekrar bağlayacağım.
Herkesin doğrusu yanlışı farklıdır tabii ama nerenin dip nerenin tepe olduğunu bilmediğimiz bir piyasada bir yere kadar mantıkla işlem yapabiliriz gibi geliyor.
Al sinyalinde 2-3x long
Sat sinyalinde longu kapatıp 2-3x short şeklinde devam ediyordum.
Sizin bu konuda görüşleriniz neler? Sizce bu şekilde ilerlemek ne kadar kazançlı olur? Hep birlikte göreceğiz. Birkaç ay sonra son görülmem sabit kalırsa bilin ki bir şeyler değişmiş
Merak edenler için robota bağlayacağım indikatörün verdiği sinyaller. ( İndikatörün ham hali değil, ufak 1-2 ayar değiştirildi )
2 ay içinde tekrar başlayacak olma sebebim maddi olarak 2 ay sonra toparlanmaya başlayacak olmam.
Eğer indikatörün detayları, ayarları, tradingview ile borsanın birleştirilmesi ve a'dan z'ye tüm sistemin kurulumunu denemek isterseniz, şu an için ücretli olarak 1-2 kişiye 2 aydan daha erken sisteme başlayabilmek için yardımcı olabilirim. Sonrasında zaten her şey yolunda giderse satılmasına ihtiyacım olmayacak ( öncesinden tecrübe ettim ve yolunda gideceğine %99 eminim ama hiçbir şeyin garantisi yok tabii ki )