sakurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucuz mal fakiri avutur kaliteli mal zenginliğine zenginlik katar...
Ahh ahh pahalıya aldım, kalitelidirciler ahh.

Her zaman pahalı olan kaliteli olmuyor.
Bugün herkesin gözünü kapalı aldığı VW grubu araçların DSG sorunu hakkında en ufak bir fikrin var mı acaba?
Tamam, yedek parça bol, her yerde bulabiliyorsun ama 30 bin km'de şanzıman ve kavrama problemleri olan hangi marka gördün?
10 bin km'de sürücü koltuğunda oluşan deformeler!

Ya da herkesin gözü kapalı aldığı BMW, çok pahalıya satıldığı için sana göre kaliteli mi? Çıkardığı problemleri ve yedek parçaya rağmen sorunların çözülmediğini biliyor musun?

Ya da Cupra Formentor’un trim sesleri ve sunroof su alma şikayetleri? Daha ekleyebileceğim onlarca pahalı araç ve sorunları var.

Yıl olmuş 2024, koca koca firmalar üretim maliyetini düşürmek için ortak üretimler yapıyor ama müşteriler (biz Türkler) ortak noktaya gelemiyoruz.

Senin benim burun kıvırdığımız Peugeot markası BMW ile ortak motor kullanıyor.
Yine burun kıvırdığımız Renault, Mercedes ile ortak motor üretip kullanıyor ama sen akıllı kardeşim pahalı her zaman iyidir diye savunuyorsun.

Araç alırken insanların şu kaygısına anlam veremiyorum bir türlü. Neden sürekli yedek parçayı dert ediyorsunuz ki? Bu bir manifestodur; arabayı alırken evrene aracın bozulacağını belirtiyorsunuz.

Yakıtla alakalı yorumlar gördüm. Honda ve Toyota 1.6 atmosferik motorlu araçları kullananlar var, verimsiz ve çok yakıyor. Benzinli kullanamıyorlar, direkt LPG takıyorlar.

Performans olarak ciddi yüksek bir araçtan ne yakıt bekliyorsunuz?