Burada yorum yapan ve köpekler uyutulmasın diyen kişilere hiç köpek saldırmamış sanırım

. Saldırsaydı düşünceleri farklı olurdu.
Köpeklerin bu kadar çok olması ve sürü halinde gezmeye başladıkları zaman tehlike oluşturması, sokaktaki çocuk yaşlı ve diğer tüm bireyler için sorun teşkil ediyor. Sabah sokağa inerken 2 kez bakıyorum. Yada akşam 11-12 gibi çöp atmaya çıkarken bazen sürü halinde köpekler geziyor. Gündüz bile 4-5 köpek sürü halinde aralarına mesafe koyarak geziyorlar. Ki bunlar saldırmaya da müsait hayvanlar.
Daha önce bir kaç kez köpek saldırısına uğradım ama kaçmadım ve karşılık verdiğim için kurtardıydım. Fakat şimdi ki köpekler daha saldırgan ve açıkcası sabahları veya akşamları çok fazla sürü halinde geziyorlar.
Elit kesimlerde veya güzel semtlerde köpeklere pek rastlayamazsınız

. Malum oralardan alıyorlar daha düşük ilçelere bırakıyorlar.
İşin ilginç kısmı ise saldırıya uğrayan onca insan varken, kimsenin gıkı çıkmaz. Köpekleri uyutucaz denince millet ayağa kalkıyor. Arkadaş senin çocuğuna bir köpek saldırsa, sen köpeği düşünür müsün?
Daha geçen gün R10 da bir arkadaş vardı. 3 kez belediye ye şikayet ettim diyor köpekler sürü ile geziyor. En son saldırıya uğradı ve 3-4 yerinden ısırıldı.
Her gün istisnasız 1 saldırı haberi yayınlanıyor. Bakınız:
link