devrankaracay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) sayfa tamamen Türk insanların birbirleri ile tanışması ve evlenmesi üzerine kurulacak.
2) Türkiye kullanıcıları ve benim ekstra bilgi vereceğimi söylediğim Amerika’da evlenmek isteyen insanlar hariç kadınlara ücretsiz olacak.
3) sadece kadın abonelerde resim olma şartını kullanmayacağız. Erkek üyeler resimsiz siteye abone olamayacak.
4) pambe panjur gibi kadınların resimlerini attıklarını, ve sohbet edip, blog yazdıkları gibi bir ana konuşma sayfası olacak ama Instagram storyleri gibi belli bir zaman sonra onlar otomatik silinecek. Bunu şu sebeple yapıyorum. Belki onlar foto attıkça veya paylaşım yaptıkça, onu fotolar için bizim daha büyük bir server alma ihtiyacımız olmasın diye. Tabii böyle bir şeye ihtiyaç var ise. Tamamen cahil bir düşünce de olabilir. İşin nasıl olduğunu bilmediğim için.
5) erkek aboneler abonelik ücreti ödemeden mesaj atma zart zurt gibi şeyler yapamayacak. Sadece kadınların resimlerini beğenebilecek. Profillerini görecek ve ilk resmini görebilecek profildeki. Diğer resimler kilitli olacak.
6) aylık 6 aylık ve yıllık abonman ücretleri olacak. Yıllık hepsinden daha ucuz görüneceği için herkesi o seçeneğe yönlendirecek bir fiyat belirleyeceğiz.
7) şirket tamamen Amerika menşeili görünecek ve Türkiye’de sadece yazışma adresini olsun diye bir büro adresi verilecek.
8) şikayetleri ve raporları görebileceğimiz ve aksiyon alacağımız bir platformun olması gerekecek. Adam abonelik alıp karıya kıza çıplak resmini falan atar ise aboneliği iptal edilecek. Diğer abonelik iptal seçeneklerini konuşuruz daha sonra.
8) benim üzerine yoğunlaşacağım Türkiye Amerika evlilik linkinin detaylarını vereceğim ben sana. Ama basit bir sayfa olacak. Kadın ve erkeklerin resimleri, hangi eylettte yaşadıkları kaç yaşında oldukları gibi 3-5 bilgi harici hiç bir bilgi görünmeyecek orada. Sadede resimler görünecek. O sayfaya aboneliği olmayanlar girebilecek ama resimleri ve bilgileri blur yapacağız. O bilgilere ulaşmak için para ödemek zorunda kalacak. Dediğim gibi burası bayağı bir detaylı ve çetrefilli. Bunu seninle saatlerce konuşup doğru şekilde yapmamız gerekiyor. Tamamen evlilik üzerine bir sayfa olacağı ve işin sonunda green kart gibi bir ihtimal olduğu için, Amerikan hükümeti ile başımı derde sokmadan gönül rahatlığı işe reklamını yapabileceğimiz bir hale sokmamız gerekecek. Gerisi bende olacak zaten. Anlaşmalar sözleşmeler, avukatlar, ödemeler seyahatler, görüşmeler hepsini ben organize edeceğim. Türkiye’de abonelikten gelecek olan parayı şirketin diğer reklam giderleri, senin ve duygunun masrafları çıktıktan sonra aramızdaki anlaşmaya göre pay edeceğiz. Açık konuşmak gerekir ise oradan aylık yaklaşık 1 milyon gibi bir para gelecek bir 2 yıl sonra falan. İlk yıl pek bir şey gelmez ve cepten ödemek zorunda kalırım muhtemelen çoğu şeyi ama olsun. Yatırımımız yapalım biz.
9) ben bu sitenin Instagram ve TikTok ve Facebook gibi hesaplarını alıp sana bildireceğim ve siteye monte edeceğiz. Günlük video zart zurt operasyonlarını yöneteceğim ben ve duygu.
10) sitede sponsorlar için yer bulundurmamız gerekecek. Hem evlenen çiftlere özel indirim yapan beyaz eşyacı kuyumcu falan filan gibi yerlerle anlaşma yapıp sitede reklamlarını yapacağız.
Hocam telegram lazım olursa "Tanışma & Evlilik" konseptli +500 istekli telegram grubu satışı yapabilirim, iyi akşamlar