Lusy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar,

15.000 USD kadar bütçem var.
Şu herkesin bir amerikaya kacak gonderen arkadasi vardir ya, o sekilde gitmeyi dusunuyorum.

Sizce mantikli midir?

Dusunceleriniz neler?

Meksida parçalanacağına daha adrenalin yüklü bir mission deneyebilirsin. Bunu yapanlardan dinledim bu hikayeyi.. Giresunun köy kahvesinde anlatılmış bu ve bir grup ekip bunu yapıp başarmış. Biride new york'un en ünlü turk restaurantında şefdi. Ali baba'dır mekanın adı konsoloslugun hemen yanındadır. Şefte eski ev arkadaşımdır.. Kulakları çınlasın.. Ali baba Youtube yazarsanız görürsünüz

Uzatmadan action'a geçiyorum.

En garanti yöntemi söylüyorum sana. Amerikada bu bir göçmenlik yasasıdır. İzmirden kalkan new york cruise gemileri olacak ilk önce o gemilere girmenin yolunu bul %100 kaçak binme şansın olan gemiler olacaktır. Komi vs olarak dahil olursan.. 30 Gün sürüyor bildigim kadarıyla 30 gün gemide takılıcaksın. Ye iç çalış tipde alırsan cabası.. Gemi new york limanına yaşamasına 1km vs varken gemiden atlıyacaksın. Eğer iyi yüzüyorsan, karaya ayak basarsan Hayırlı işler kimse sana dokunamaz. Welcome to amerika! Bu yöntemin adı tek yön bilettir. =)