-
Televizyondan duyduğu herşeye inanan bir bireyden fazlası beklenmez.. Oysa ki; biraz araştırsa, terör örgütü PKK'nın ermeniler tarafından yönetildiğini, rusların, ingilizlerin, ermenilerin saf tuttuğunu kürt nüfusunun oranının %2 bile olmadığını öğrenmesi çok zor olmayacaktı. Atv izlemeye devam et dostum sen.. Herşeyi sen biliyorsun tamam
Pkk bana göre asalanın devamıdır onda hemfikiriz ama sadece %2 demeniz çok komik .Fazla uzağa gitmeye gerek yok.Mersinde kaldığım bir süre askerde tanıştığım birisi mersinde abisinin düğününe beni davet etmişti.3 gün düğün sürdü ve kendi kendime ben nereye düştüm dedim.Kaldığım mahalle mersin çay mahallesiydi.Mahallede ve düğünde apo posterleri havada pkk sloganları vs havada uçuştu.Adana mersinde bile bir dünya var.Hepsi de kürt.Cahil kürt kesimi böyle biz sizin hakkınızı savunuyoruz diye kandırıyorlar işte ve dediğiniz oranlar çok komik sayılar.Gözümle görmesem inanırdım da inanmam o yüzden masum edebiyatı yapmayın.Pkkyı destekleyen milyonlarca kürt var bu ülkede ve pkkyı örgüt olarak bile kabul etmiyorlar.Vatansever kürtler başımızın tacı ama pkkyı savunanda cahilce bizim haklarımızı savunuyor diye destekleyenlerin sayısı çok fazla.
Sen kaç tane laz gördün pkkyı destekleyen ama ben bir dünya pkkyı destekleyen kürt gördüm.Ülkede kürt sorunu falan yok olsa şu an bile bir dünya kürt siyasetçi olmazdı.Kürtlerle kimsenin zorunu yok kürt adı altında bizi savunuyor diye pkkyı destekleyenlerle var.Masum edebiyatıyla cahilleri kandırırsınız anca akıllıları değil.