Sinquary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Sene önce Almanya da Erasmus için gittiğim yerde daha önceden de tanıştığım Nadia diye Rus bir kız vardı, randevu gibi bir şeye çıkmıştık ikinci kere ben çok uzak bir yerden geliyordum kaldığım yer randevu yerine (Berlin) 4 saat uzaklıktaydı ama zaten o sırada pandemiden dolayı ulaşım çok ucuzdu o yüzden geziyordum sürekli. Neyse en son randevu için orada ucuz bir çin restoranına gittik her şey çok güzel geçti sonrasında ben kızla konuşurken zaman algımı yitirmişim herhalde en son biletime baktım 20 dakika sonra tren kalkıyor saat gece 21:40 olmuş ve yarın sabah 7 gibi işe gitmem lazım.

Trene yetişeyim diye hiç bir şey demeden apar topar kalktım ki o sırada hesabı da ödemeyi unuttum o ayrı bir rezillik (Sonradan kıza attım parayı tabii.) sonrasında düşündüğüm gibi trene yetişemedim normalde saati 22:00 bende ne yapsam ne etsem bilemedim artık en son yapacak bir şey yok, çantamda asma kilit vardı çantayı kitledim tenha bir köşede uyudum Berlin içerisinde metroya yakın. Sonrasında sabah uyandığımda çantam yerindeydi ama ayakkabılarımı üzerimden çıkarıp çalmışlar, namussuzlar çoraplarımı bile çalmış normalde de uykum çok hafiftir nasıl fark etmedim bilmiyorum. Telefonum çaldı asma kilidin anahtarını da bulamadım çünkü ayakkabımın içine koymuştum telefonu da açamadım. En son baktım olacak gibi değil orada bir MediaMarkt şubesi vardı bir eleman ile önce ki gün epey sohbet etmiştik bir onun yanına gideyim dedim. Orada şükür bir şekilde kilidi açtı, sonra biletime baktı bu sınırsız bilet dedi bende anlamadım sordum ne olduğunu.

Meğersem gece boyu karşı raydan yarım saatte bir farklı isimde zaten tren kalkıyormuş ve bu biletlerin üzerinde yazan saatin bir önemi yokmuş, boşuna randevuyu yarıda bırakıp hesabı yanlışlıkla kitlemişim, boşuna sokakta uyumuşum ve ayakkabılarımı da boşuna kaptırmışım. Sonra birde iş yeri lojmanına ayakkabısız sabah 11 gibi gelip durumu izah etmeye çalışmıştım.
Hocam çok talihsiz olay yaşamışsınız ayakkabı neyse de çorabı çıkarırken hiç mi uyanmadınız 😂😂 Kusura bakmayın okuyunca da kahkaha attım.