Bu ülkede kürt açılımı yapıldı. Türk askerlerine ana avrat küfür eden onları tehdit eden kimlerdi macırlar mı? manavlar mı? Küfür edilen askerler arasında kürtler de var mutlaka bundan eminim. Bizde de kürtlerle evlenen var. Aralarında ülkesine bayrağına laf edip terör destekçisi olanlar yok siz de bayrağımı seviyorum ülkemi seviyorum diyorsunuz baştacsınız. Peki, açılım sırasında aylarca şehir ve mahalleler kapatılarak operasyon düzenlenen şehirler hangileriydi? Doğu bölgeleriydi değil mi doğuda hangi vatandaşlar var cevabı düşünün? Eren bülbül olayına girmiyorum bile. Bu ******** örgüt karadenizde de var olmaya çalışıyor. Bir küçük çocuk çıktı askerlerimize yardım etmek isterseniz şehit edildi. Allah aşkına bırakın ırkıma laf etmeyin demeyi ırkınıza biraz ülkeyi sevmeyi saymayı aşılayın. Son kez söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında olmaktan gurur duyan kürt, çerkes manav, macır kim varsa kardeşimdir. Bu arada bende bulgaristan göçmeni macırım. Kimseyi ırkından dolayı aşağıladığım yok.
Neyi savunduğunuzu dahi bilmiyorsunuz. Ne yani ben bu ülkeyi sevdiğiö ve milletçi olduğum için mi beni kardeşin olarak mı şereflendireceksin. Kusura bakma sizin zihniyetinizde birinin kardeşi olmak için ben milliyetçi değilim. Bu zihniyette biri ile kardeşte olmak istemem açıkcası. Kürtlük nedir, pkk nedir, önce bunlar hakkında bilgi sahibi olun öyle bu konuyu tartışalım. *hepsi kürt* ifadesini söyleyen sizsiniz, bak pkklılar la beni aynı kefeye koyduğun için senle kavga ediyorum. Düşün kim daha çok nefret ediyor.