Terör örgütü sadece kürtlerden oluşuyor fikrini size aşılayanlarda suç. Haksız yere bana ve ırkıma terör örgütü diye hakaret etmeniz yanlış. Irkım kürt fakat ben bir Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşıyım ve bir türküm. Benim millet ve vatan olarak türkiye cumhuriyetinden başka bildiğim bir millet ve vatan yok. Şimdi siz hangi hakla beni ayrıştırmaya çalışıyorsunuz? Sizin benden ne farkınız var? Türkiye cumhuriyeti izmirden ibaret değil. Şu kafadan şu zihniyetden bir kurtulun artık.
Bu ülkede kürt açılımı yapıldı. Türk askerlerine ana avrat küfür eden onları tehdit eden kimlerdi macırlar mı? manavlar mı? Küfür edilen askerler arasında kürtler de var mutlaka bundan eminim. Bizde de kürtlerle evlenen var. Aralarında ülkesine bayrağına laf edip terör destekçisi olanlar yok siz de bayrağımı seviyorum ülkemi seviyorum diyorsunuz baştacsınız. Peki, açılım sırasında aylarca şehir ve mahalleler kapatılarak operasyon düzenlenen şehirler hangileriydi? Doğu bölgeleriydi değil mi doğuda hangi vatandaşlar var cevabı düşünün? Eren bülbül olayına girmiyorum bile. Bu ******** örgüt karadenizde de var olmaya çalışıyor. Bir küçük çocuk çıktı askerlerimize yardım etmek isterseniz şehit edildi. Allah aşkına bırakın ırkıma laf etmeyin demeyi ırkınıza biraz ülkeyi sevmeyi saymayı aşılayın. Son kez söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti bayrağı altında olmaktan gurur duyan kürt, çerkes manav, macır kim varsa kardeşimdir. Bu arada bende bulgaristan göçmeni macırım. Kimseyi ırkından dolayı aşağıladığım yok.