oturduğum evde alt komşum çok gürültü yapıyor diye taşındık. adam her gece ahşap ürünler ile kesme biçme çakma yapıyordu dayanamadım.

10-12 sene önce lüks bir siteye taşındık henüz eşyalar yerleşme falan daha ilk defa evde uyuyacağız ilk gece.
gece saat 12-1 gibi bir ses başladı
pat pat pat pat
biri tahta gibi bir ürüne kesinlikle çivi çakıyor ya da montaj vb.
Allahım dedim kabus olamaz mümkün değil
sabah erkenden işe gideceğim ev yerleştirmişim yorgunluktan geberiyorum 5 dk sonra ses bir daha başlıyor
pat pat pat pat
hatun bi yandan sakinleştiriyor dur sakin ol ilk gün yeni geldik belki acil bir durumdur ilk günden insanlar ile kötü olmayalım falan.
5 dakika sonra ses başlıyor pat pat pat pat
çıktım binaya gecenin 2 si avazım çıktığı kadar bağırıyorum hangi öküz l.an o işin yok mu bu saatte hayvan herif.

neyse kimse çıkmadı ses kesildi girdim uyuyacağım sinir harbi içindeyim 5 dk sonra pat pat pat pat
Allah dedim belanızı vermesin sizin
sabaha kadar ara ara ses devam etti delirmelik oldum artık neredeyse hiç uyumadım.

sabah erkenden kalktım işe gideceğim 5. kattan normalde asansör kullanmıyorum 4. kata indim biri ile karşılaştık hoşgeldiniz ben falanca memnun oldum derken ayak üstü laflıyoruz ben geç kaldım buyrun dedi birlikte inelim asansörü bekliyoruz.
asansörün tam karşısında yangın hortumu var demir bir kapağı var arada ciddi bir esneme payı var kapak da uzunlamasına oldukça büyük ve zamanla da esnemiş
tam asansöre döndüm demir kapıdan bir ses pat pat pat pat
yeni tanıştığım komşu ;
bu da sabaha kadar uyutmuyor bi çare bulmak lazım dedi
işten gelirken ben burayı bi güzel bantlarım dedim merak etmeyin =)
5 katta ki tüm yangın tesisatlarının kapıları bantlamıştım garip bir anı bi ufak rezil hissettim =)