Bilalizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekipmana gerek yok hocam kulaklık tak bitane yedek spor ayakkabın olsun gerisinin önemi yok salonda program satan hocalardan da uzak dur kesinlikle, Takviye almanıza gerek yok sporun ana temeli beslenmedir beslenmen iyiyse her türlü gelişeceksinizdir zaten
teşekkür ederim hocam, küçük bir yerdeyiz. fazla kişi gitmiyor sanırım salona. yada ben gidince öyle idi.
hoca göremedim, bir abla çalıştırıyor

kleus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu kişi yazmışta deodorantı unutmuşlar antrman havlusu suluk airpods malum salon şarkıları baya değişik ilk aylar takviyeye gerek yok su iç yine yarar iyi basmalar

evet deodarant neyseki zamanında 1 tane almıştım işe yarayacak şuanda

takviye kullanmam, çoğu şey doğal olarak var (yumurta peynir v.b)

OguzRecep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kulaklıksız yapın bir kaç gün.
Etrafınızda çok kasıntı görmediğiniz kişilerle iletişime geçip,
bir kaç kişiyle tanışırsanız en azından artık gelmek için bir kaç ekstra sebebiniz dahi olabilir.
Hem yaptıkları hareketleri gözlemlersiniz hemde bir şeyler öğrenirsiniz.
Bol su alın 2 litreye yakın yanınızda su götürün, 0.5 lik sular size yetmeyecektir.
Isınmadan pat diye girmeyin aman dikkat.
aslında şöyle oldu.

ev ruhsatı için evrağa şantiye şefinin imza atması gerekiyordu. babasını aradım cevap vermedi. ben de kayıt yaptırmaya giriyordum ki babası aradı oğlum sporda dedi. ama başka salon. iyi o zaman oraya gideyim hem imzayı alırım hem kayıt yaptırırım dedim. gittim salona. öncekinin yarı fiyatına kayıt yaprıdım (günlük 10 tl düşünün artık)

amaç göbeği eritmek ve biraz da sosyal medya.

teşekkür ederim.

aldıklarım. kablolu kulaklık (evde kablosuz var çalışırsa o da olur, bir de 10 yaşında mp3 çalar var kulaklıkla belki onu kullanırım) çorap , spor ayakkabı, short t-short. havlu yarına kaldı.