alp1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajınız için teşekkür ederim. Ancak şu kısmı anlamadım " devredışılar manuel açılan hesaplar için %99.9 giriş kaynaklı yakalanınca oluyor"
Mailin ilk oluşturulduğu ip ile girme şansımız olmadığına göre mutlaka yeni ip olacak. Maillerin tamamına farklı ip ler ile giriş yapılıyor.
yok hocam o anlamda demedim tabiki maili açan ip ile giremezsiniz. devredışı kalması için çeşitli sebepler var fakat en çok aynı ip ile girişler, yazılım bot vs kullanımı,seri girişler vb durumlardan devredışı kalıyor. Veya bot ile açılan hesaplarsa ondan dolayı da üretim kaynaklı yakalanmış olabilir ama manuel üretimlerde %99.9 giriş kaynaklı dediğim gibi. Siz normalde önceden aldıklarınızda sorun yaşamadıysanız bizden alacaklarınıza da aynı şekilde girerseniz sorun yaşamazsınız öyle diyim ben
Bu aralar forumda çok global mail satış konuları görüyorum ona dikkat edin hocam bu arada işinizi etkiliyorsa. Hesaplar yabancı ip oluşturuluyor bazı kullacağınız yerlerde sorun oluyor genelde google platformlarında kart eklme vb durumlarda.