Kurumsalıkla alakası olmayan bakkal gibi bir işletmesiniz , kendi kafanıza göre kurallar koyup racon kesemezsiniz ilk günden son güne kadar olan tüm konuşmalar mevcut modaretörlerin kararını bekliyorum sırf fatura kesmemek için yaptığın oyunları tüm forum halkı okuyup görüyor sıfır kalite sıfır üslup , kendi dedikleri söyledikleriyle çelişen bir firma , sorduğum sorulara farklı cevap veren , şunun cevabını hala veremedin KREDİ KARTI İLE ÖDEME OLURSA indirim olmaz diye bir konuşma teyitleşme varmı ! Yok , ayrıca bakiyeyi sen yurtdışında olduğun için yükledin gelince kalan hatları ekleyip ödemeyi alacaktın hala neden yalan konuşuyorsun ! Lütfen moderatör konuşmaları tek tek ekledim siz inceleyip karar verin ben bu firma ile hiç bir şekilde muhatap olmak istemiyorum içerde kalan bakiyemi iade etsin bu firmanın güvenirliği benim gözümde hiç bir şekilde kalmadı !
edit:
Ayrıca iyiki içerde bakiyesi var yoksa ödeme yapmazdı demişsin , benim forumda 6 yıllık bir geçmişim ve üyeliğim var hala satışını yaptığım bir konum var kişi kendinden bilir işi öyle birşeye tenezzül etmem sen daha bakiye yüklediğin kişinin kullanıcı adını bile bilmiyorsun ben hatırlatıyorum ,Allah ta nasip etmesin zaten , konuşmalarda hep ben ödemeyi yapma taraftarı oldum zaten açıkça herşey net yalanın burdada ortaya çıkıyor ayıp gerçekten ayıp!
Şu an neyin tartışmasını yapıyorsunuz hala anlamadım. Ödeme yapmadığınız sürece hizmetiniz açılmayacak. Uzun ve gereksiz yazılarınız durumu maalesef değiştirmeyecek.