Merhabalar yıllardır hayalini kurduğumuz dünya turuna bu yaz kız arkadaşımla beraber istifa edip başliyoruz. Çok az bir miktar da olsa paramız var ama yolda fotoğraf çekerek, gönüllü işler yaparak bileklik satarak hayatta kalmayı dusunuyoruz.

Ama sürdürülebilirliği sağlamak için neler yapabilirim bilmiyorum. Kartlarımız şu şekilde ;

YouTube ve Instagram üzerinden içerik üretmeyi düşünüyoruz.Blog için vaktim olur mu içerik üretebilir miyim bilmiyorum.
Go Pro 12 Creator edition aldık. ( Ekstra hiç bir ekipman almadik şuan için )
İkimizinde B1-B2 seviyesinde İngilizcesi var.
Turizm personeliyiz.(Ben kurpiyerlik yapiyorum).
R10 sayesinde internetteki blog işleri, YouTube kanal işleri Instagram hesaplari gibi konulara hakimim ama güncellemelerden uzak kaldım.
Tura ilk olarak balkanlardan başlayacagız.
(Vizesiz olan Balkan ülkeleri )

Açık konuşmak gerekirse olayın sürdülebilirliğini sağlamak ve organik bir büyüme sağlamak için neler yapmam gerektiği konusunda çok kararsız durumdayım sürekli bileklik satarak veya sadece günü kurtararak ilerlemek yerine belirli bir süre sonra işleri rayına oturtmak ve sadece içerik üretimine odaklanmak istiyorum.

Para kazanmak için başka neler yapabiliriz ?

Fikir görüş ve önerilerinize kesinlikle açigim her türlü fikrinizi saygı ile dinliyorum.

Not: Eğitim seti satıp şimdiden sponsor olmak isteyenleri asla reddetmem .

Bu konuda kafam çok karışık olduğu ve yıllardir forumdan birseyler öğrendiğim için sizlerin görüşlerini almak istedim teşekkür ederim.