Kibarca söylemeye çalıştım ama anlamadınız, bakın ekonomiden gram anladığınız yok ve siyaset karıştırmadığım halde siyasete girmeye çalışıyorsunuz, kendinizi rezil etmeyin bunu yapmayın. Ha Nebati ha Şimşek ne fark eder? Hepsi tek elden yönetilen kendi iradesi ile hiçbir şey yapamayan kişiler o yüzden boş konuşmayın. Devalüe'nin ne demek olduğunu bildiğinize emin misiniz? Siz bu %40-50-100 vs. devalüe olayını tek gecede yaşanacak mı sanıyorsunuz? Bakınız 2 seçim arasında yaşanan kur farkına, çok zor değil seçimlerin ne zaman olduğunu arama motorundan buluyorsunuz, 5-10 gün öncesinin kurlarına bakıp olayın farkına varıyorsunuz. Evet siz o 20 liradan 32 liraya çıkışı yavaş yavaş olduğu için hissetmediniz ve devalüe den saymıyorsunuz muhtemelen kurbağa ısıtma deneyi gibi, farkına varmadan devalüe edildi ama kimse bunun adına devalüe demedi. Hiçbir şeyin sonuna geldiğimiz falan yok, daha yeni başlıyor ülke yokuş aşağı yuvarlanmaya çünkü makyaj tutmuyor. Bu sebeple işkembeden sallayıp ekonomist oldum zannetmeyin. En büyük 10 ekonomi arasına da giriyorduk, işsizlik %5 lere iniyordu, enflasyon da tek hanelere inecekti hatta, biz çok duyduk bunları. Siz artık sonuna geldik deseniz neee, demeseniz nee, hiçbir önemi yok. O yüzden daha fazla kendinizi rezil etmeyin, birde de da ayırmayı, bir şey'in de ayrı yazılacağını unutmayın, Nurettin Nebati ve diğer her ismin de büyük harf ile yazılacağını da unutmayın sonra ekonomist olursunuz.
Ben kendi hakkımda ekonomist denemedim konunun hiç bir yerinde

ekonomi bilgim de yok okudum her hangi bir okulda yok açıkcası. Bu düşünceniz için size teşekkür ederim. tabi 2 seçim arasında bakabiliriz ama yerel seçim'in olacağı ay içerisinde 500 baz puanlık faiz artırımını unutuyorsunuz sanırım

Marttan bir ay önce faiz artışı yok ama seçim ayında ise 500 baz puan faiz artırıldı

ve sizin dediklerinizede biraz da olsa katılıyorum ama, bu kadar yabancı yatırımcı saf mı da getirip te parasını ülkemize getiriyor ya da diğer büyük yabancı bankalar bu şekilde davranıyor ? bu kurumlar 100'er senelik kurumlar olmasına rağmen olumlu şekilde rapor yazarlarken sizin burada bahsettiğiniz tam tersi develüe olacağı yönünde bu şekilde bir durum olursa dediğim gibi ülke batar.